EVENEMENTEN- EN HORECABEVEILIGING

Evenementen- en horecabeveiliging is een gespecialiseerde vorm van particuliere beveiliging. Wij richten ons op de veiligheids- en gezondheidsaspecten die van belang zijn tijdens de beveiliging van een evenement of tijdens het uitgaansleven. De veiligheid en de beleving van de bezoekers tijdens een evenement of binnen uw horecagelegenheid staan daarbij centraal. Door de professionele aanpak hoeft u zich geen zorgen te maken over de beveiliging van uw evenement of horecazaak. De Haan Security werkt alleen met professionele en gecertificeerde beveiligers, die op de juiste wijze hun werk verrichten.OBJECTBEVEILIGING

Objectbeveiliging kan worden uitgevoerd tijdens en

buiten de werktijd van uw kantoor, werkplaats of bedrijfspand. Ieder object is anders en vraagt om een specifieke benadering. Daarom zoekt De Haan Security de juiste beveiliger voor uw pand. Door onze professionele beveiligers kunt u met een gerust hart naar huis gaan en weet u zeker dat uw  werkplaats of bedrijfspand bij De Haan Security in goede handen is.   

 VIP- EN PERSOONSBEVEILIGING

Een persoonsbeveiliger komt in diverse situaties terecht, waarin hij of zij alert moet zijn en adequaat moet kunnen reageren. Het werk van een vip- of persoonsbeveiliger is een specialistische taak. De Haan Security weet hoe belangrijk het welzijn van de cliënten is, en weet juist om te gaan met deze verantwoordelijkheid. Ons personeel is gespecialiseerd in het waarborgen van de veiligheid van onze cliënten. Zij weten hoe zij deze personen zo onopvallend mogelijk moeten afschermen van (mogelijke) gevaren. Hierbij draait het niet alleen om het afweren van gevaren, maar ook om het voorkomen van aanvallen op de cliënten.